Köpvillkor

Köpvillkor

LEVERANSTID

Normal leveranstid är 4 arbetsdagar med undantag för viss delar av Sverige som inte har daglig leverans. Om en vara skulle ta slut eller om den är i produktion kan leveranstiden bli längre. Vid längre leveransförsening har du alltid möjlighet att upphäva köpet. Kontakta i så fall vår kundtjänst. Bildningsbruket AB (Lessebo Handpappersbruk) reserverar sig för slutförsäljning av produkter samt eventuella prisfel. Din order levereras till närmaste DHL-ombud och aviseras på det mobilnummer som uppgetts på ordern.

PRENUMERATION

Vid köp av en prenumeration kommer du att debiteras en gång i månaden, antingen via Klarna eller Stripe beroende på valt betalsätt. Exempelvis: köper du en box den 7e februari så debiteras du nästa gång den 7e mars. Du får hem en ny box varje månad i samband med debiteringen och behöver inte oroa dig för att ditt papper kommer ta slut. Prenumerationen pågår tills du väljer att säga upp den.

Uppsägning av prenumeration görs skriftligen till info@lessebohandpappersbruk.se. Uppsägningstiden är 30 dagar. Har din månadsdebitering inte gått igenom så pausas din prenumeration, hör då av dig till oss om du vill aktivera prenumerationen igen.

BEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst. Har du inte fått din bekräftelse? Kolla i din skräppost-folder i mailen, ibland hamnar den där.

BETALNINGSALTERNATIV

I dagsläget erbjuder Bildningsbruket betalning via bank- och kreditkort samt faktura. All betalning på webshopen hanteras av Klarna, PayPal eller Stripe. 

Länder som stödjer Klarna: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien och USA.

Länder som stödjer Stripe: Alla länder förutom Ryssland.

Länder som stödjer Paypal: Alla länder förutom Ryssland.

KORTBETALNING

Bildningsbruket samarbetar med Klarna, Stripe och Paypal som ansvarar för betalningsprocessen. Du kan betala med bland annat Visa, Mastercard, Klarna Faktura etc.

ÅNGERRÄTT

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.

De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i originalkartong i obruten plastinpackning som produkterna levereras i. 

Vi hanterar returer löpande.

Returadress:

Lessebo Handpappersbruk
Bildningsbruket AB
Storgatan 79
365 33 Lessebo, Sverige
Tel +46 478 – 77 00 10

FRAKT

Vi levererar inom Sverige. Ordervärde upp till 1 499 SEK kostar 115 SEK i frakt. Order från 1500 SEK och uppåt, fraktfritt inom Sverige.

Beställningar till andra länder kan bli föremål för mervärdesskatt, importtullar och / eller skatter som tas ut när ditt paket når ditt land. Bildningsbruket står inte för moms, tullar och / eller skatter på beställningar till länder utanför EU, och vi kan inte förutsäga vilka speciella avgifter som kan tillkomma. Om du drabbas av sådana ytterligare kostnader måste de betalas för att ditt paket ska tulldeklareras. Vänligen kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.

REKLAMATION

Skulle en produkt vara defekt eller fellevererad vänligen kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Ring 0478-77 00 10 eller maila info@lessebohandmadepaper.com

EJ UTLÖSTA VAROR

Ditt paket ligger kvar på ditt ombud/terminalen i 14 dagar efter att den ankommit. Vid ej avhämtad leverans så kommer paketet automatiskt att skickas tillbaka till vårt lager och vi debiterar 500 SEK för ej mottagna varor. 

FÖRETAGET

Bildningsbruket AB
Storgatan 79
365 33 Lessebo
Sverige
Org nr: 559221-7953